Credit FARA GARANTII daca indeplinesti conditiile de risc scazut

personaje_credit tempo_vitas

Ai un SRL, PFA, II sau IF?

Cere o oferta personalizata!

 

Nu conteaza cat de mic esti.

Conteaza cat de mare poti deveni! ouv

Incepe cu un credit rapid in valoare de pana la 15.000 lei!*

* Simulare: credit 15.000 lei, perioada 18 luni, rata 1033 lei / luna
* pentru firme cu activitate de minim 6 luni
* pentru firme fara istoric de plata negativ 

 

Cum te ajutam sa iti dezvolti afacerea

oportunitati piata

Ne bazam pe experienta

De peste 20 de ani,  din anul 1996, am ajutat peste 10.000 de mici intreprinzatori romani sa isi deschida, mentina sau dezvolte afacerile. Intrucat intelegem ca acestia nu tot timpul au acces la creditare, ii ajutam sa gaseasca o cale convenabila de finantare pentru necesitatile firmei.

organization

Construim relatii personale

NU esti prea mic pentru noi! Spre deosebire de banci, Vitas cauta sa stabileasca relatii durabile cu clientii sai. De la om la om. Nu ne alegem clientii in functie de cat de bine arata bilantul contabil. Alegem sa mergem alaturi de oameni care au potential in domenii diverse.

money (1)

Finantam oamenii si visurile lor

Nu analizam rigid niste documente financiare. Vrem sa-ti cunoastem ideile si planurile de crestere. Chiar daca altii te-au refuzat, cu Vitas ai o mare sansa. Noi credem in potentialul oamenilor si nu le taiem elanul. Te incurajam sa-ti urmezi si sa-ti implinesti visurile.

Ce spun clientii nostri

 

Liviu Lobaza

Testimonial Vitas

 "Pentru mine, a fost un real ajutor pentru ca bancile m-au refuzat, atat atunci cand eram foarte mic, cat si la primul faliment. Cu Vitas, colaborarea s-a facut pe incredere si asta a fost destul de important."

Emilia Schaffer

Testimonial Emilia Schaffer

"Am fost printre primii clienti, cred... am intrat in posesia banilor foarte repede. Am ajuns si datorita Vitas la nivelul la care suntem. Cand bancile nu ne acordau credite, la Vitas am gasit intelegere si ajutor."

Petru Catea

Testimonial Petru Catea

"Colaborarea cu Vitas a fost un balon cu oxigen, un sprijin de mers inainte. Fara bani, nimic nu se poate face, iar ei ne-au dat banii cu mai multa usurinta decat bancile. Ca societate, ne-a ajutat enorm."

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Peste 10.000 de antreprenori si-au inceput afacerile sau le-au dezvoltat cu sprijinul nostru.

Suntem transparenti

La Vitas stii din start daca esti eligibil pentru creditare. Toate costurile sunt transparente si iti sunt prezentate de la bun inceput.

Ne miscam rapid

In maxim 48 de ore primesti un raspuns la solicitarea ta. Am redus numarul de documente necesare pentru contractarea unui imprumut.

Creditul Rapid este pe deasupra si ... Simplu!

Nu te lasa intimidat de procedurile de acordare a creditelor. La Vitas, contractarea unui credit chiar este un proces Rapid si Simplu.

Te putem ajuta sa intelegi tot procesul. Fara obligatii!

Vreau o oferta personalizata

Povesti Magice sustinute de Vitas

Gradinita Adinei Moldovan

Croitoria lui Bogdan Moga