De Ziua Microfinantarii, Vitas te premiaza!

Vitas IFN sustine microfinantarea, alaturandu-se initiativei europene lansate de catre European Microfinance Network (EMN) si Microfinance Centre (MFC), si sarbatoreste in data de 20 octombrie 2019, Ziua Microfinantarii, alaturi de clientii actuali.

In cadrul editiei de anul acesta, ne-am gandit sa marcam momentul intr-un mod special, organizand un
mini-concurs pentru clientii nostri start-up cu activitate de pana intr-un an.

Stim foarte bine ca atunci cand esti la inceput de drum, nu iti arde sa cheltui banii pe reclama, cel putin nu din primele luni de activitate. De aceea, ne-am gandit sa oferim un mic sprijin clientilor nostri start-up.

Ce trebuie sa faci?

=> Completeaza complet si corect formularul de inscriere si vei fi inscris automat in concursul nostru.

Ce castigi?

coupon


=> Castigatorul va primi din partea Vitas IFN un voucher in valoare de 1000 lei* pentru promovarea afacerii in mediul online.

Cum desemnam castigatorul?

quality (1)

=> Castigatorul va fi desemnat aleatoriu din lista tuturor participantilor care s-au inscris in concurs in perioada 16 octombrie – 31 octombrie 2019, cu ajutorul random.org.

*campania de promovare se va desfasura prin intermediul partenerilor VITAS IFN.

Completeaza formularul de inscriere

Termeni si conditii

Concursul organizat de Vitas IFN cu ocazia ”Zilei Microfinantarii”, prin intermediul caruia un client poate castiga un voucher in valoare de 1.000 lei pentru promovarea afacerii in mediul online, se desfasoara in perioada 16 octombrie – 31 octombrie 2019, putand participa orice client Vitas, start-up cu activitate de pana intr-un an.
Intrati pe pagina de concurs, pe website-ul www.vitasromania.ro, completati formularul complet si sunteti inscris automat in concurs.
Castigatorul va fi desemnat in data de 31 octombrie, in mod aleatoriu, prin intermediul random.org.
Premiul va fi valorificat prin intermediul partenerului Vitas IFN, Agentia web2lead, astfel incat castigatorul va beneficia de campanii PPC pentru o luna, pe Facebook si Google in valoare de 1.000 lei.