Ai o afacere pe care ti-ai dori sa o dezvolti? Iei in considerare o sursa externa de finantare, insa nu stii care ar fi cea mai avantajoasa alegere?

Ei bine, Vitas IFN iti pune la dispozitie un pachet complet de servicii de care poti beneficia la contractarea oricarui credit IMM.

Serviciile asociate creditelor IMM sunt:

1. Template cash-flow
cash flow

Cashflow-ul este un intrument prin care iti poti da seama cu exactitate care este situatia financiara a firmei tale. Acesta iti ofera o imagine clara asupra platilor si incasarilor efectuate pe o anumita perioada de timp, ajutandu-te, in acelasi timp, sa planifici activitatea viitoare a firmei.

Cash-flow-ul, in practica, este sub forma unui tabel ce poate fi construit in functie de informatiile de care ai nevoie. Vitas iti pune la dispozitie un template GRATUIT de cash-flow, pentru a identifica situatia finanaciara a firmei tale.


2. Analiza balantei si a principalilor indicatori financiari
90-512-1

Pentru a avea succes, este esential pentru orice antreprenor sa isi cunoasca afacerea pana in cele mai mici detalii. De aceea, pe langa cash-flow, balanta contabila a firmei este un document util pentru a lua decizii avizate.

Vitas te ajuta sa iti evaluezi rapid situatia financiara a afacerii tale: transpunem balanta contabila intr-un mod simplificat, pentru a evidentia cat mai clar aspectele importante ale afacerii tale, fara a fi nevoit sa apelezi la specialisti.

3. Scontarea facturilorscontare facturi

Ca antreprenor, te-ai obisnuit sa astepti 30 de zile, 60 sau chiar mai mult pana sa iti incasezi banii. Dar de ce sa te resemnezi sa astepti atat, cand iti poti primi banii in aceeasi zi, de la Vitas?

Mecanismul e urmatorul: 

Pasul 1Livrezi bunurile sau prestezi serviciul catre un partener cu bonitate si experienta;
Pasul 2 Emiti factura catre clientul tau;
Pasul 3 - Vii cu factura la Vitas;
Pasul 4 Vitas iti finanteaza 80% din valoarea facturii;
Pasul 5Vitas incaseaza banii direct de la clientul tau la scadenta;
Pasul 6Primesti de la Vitas restul de 20% din factura, minus costul creditului.

4. eBook "Cum sa te promovezi online"promovare online

Indiferent de specificul afacerii tale, este extrem de important sa te promovezi. Degeaba oferi cele mai bune servicii/produse, daca posibilii tai clienti nu stiu de existenta afacerii tale.

Pentru a te ajuta sa ajungi la clientii tai, Vitas IFN, cu ajutorul partenerilor sai, a dezvoltat un ghid practic pentru
promovarea afacerilor in mediul online, pe care il poti primi GRATUIT

Acest eBook se numeste "Cum sa te promovezi online" si te ajuta sa descoperi:

  • Informatii de baza despre marketingul online;
  • De ce ai nevoie pentru a te promova online;
  • Cum sa te promovezi pe diferite canale (Google Ads, Facebook Ads);
  • Cum poti masura rezultatele;
  • Aspecte legale (prevederi GDPR);
  • Cat costa sa te promovezi online.
5. Reducere 25% la serviciile de promovare onlinepromovare online
Desi este general cunoscut faptul ca promovarea online joaca un rol important in dezvoltarea afacerii, nu toti antreprenorii isi permit sa aloce un buget mare pentru promovarea in mediul online.
 
Vestea buna este ca Vitas iti pune la dispozitie un discount de 25% pentru promovarea afacerii tale pe diferite canale online (Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, email), servicii oferite de partenerul nostru, web2lead.ro.
6. Strategie GRATUITA de promovare onlinestrategie de promovare online
 
Daca ai un business la inceput de drum, e posibil sa fie dificil sa-ti dai seama care este cea mai eficienta strategie de promovare pentru tine.

Partenerul nostru, web2lead.ro, te ajuta sa iti creezi o prezenta activa in online, prin conturarea unei stategii de promovare online oferita GRATUIT.

Poti beneficia de TOATE serviciile de mai sus la contractarea unui credit pentru IMM de la Vitas IFN.

Fa cea mai avantajoasa alegere pentru afacerea ta!

Vitas iti sta oricand la dispozitie cu o CONSULTANTA GRATUITA,  pentru a stabili cu exactitate ce tip de credit este cel mai avantajos pentru firma ta.

 

Judetele in care Vitas IFN isi desfasoara activitatea sunt:

harta_mare_vitas-1

 

Solicita o oferta personalizata